این وافلهای ترد چدار با نان مرغ و شربت افرا تند و تند ترکیب میشوند تا نسخهای پیچیده از یک غذای کلاسیک جنوبی را که همچنین فاقد گلوتن است، ارائه دهد.
پرش به حقایق تغذیه
عناصر
شربت:
-
4 توت سیاه تازه
-
1 قاشق چایخوری پودر آنچو چیلی
-
¼ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز
-
1 فنجان شربت افرا خالص
مرغ:
-
2 پوند فیله مرغ
-
1 پرتقال، پوست گرفته و آب گرفته
-
نمک و فلفل سیاه آسیاب شده به دلخواه
-
½ فنجان آرد نارگیل
-
½ فنجان آرد بادام
-
1 قاشق چایخوری سیر ریز ریز شده
-
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
-
2 ¼ فنجان ها آرد پخت همه منظوره بدون گلوتن
-
1 قاشق سوپخوری پودر خمیرمایه
-
½ قاشق چایخوری رزماری خشک شده
-
½ قاشق چایخوری آویشن آسیاب شده
-
¼ قاشق چایخوری نمک دریا
-
اسپری آشپزی
-
1 چوب کره نرم شده است
-
1 قاشق سوپخوری شربت افرا
-
1 فنجان پنیر چدار تیز خرد شده
-
3 تخم مرغ
-
1 ¾ فنجان ها شیر بادام
-
¼ فنجان توت سیاه برای تزئین
جهت ها
-
4 شاه توت را در ته یک ظرف شیشه ای قابل استفاده در مایکروویو مخلوط کنید. پودر چیلی و تکه های فلفل قرمز و سپس شربت افرا را اضافه کنید. شربت را سریع هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
-
مرغ را در یک ظرف پخت بزرگ و کم عمق قرار دهید. با آب پرتقال بپاشید و نمک و فلفل را زیاد مزه دار کنید. تا زمانی که لازم باشد در یخچال قرار دهید. پوست پرتقال را با آرد نارگیل، آرد بادام، سیر و پاپریکا مخلوط کنید. مخلوط لایروبی را کنار بگذارید.
-
آرد بدون گلوتن، بکینگ پودر، رزماری، آویشن و نمک دریایی را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید تا خمیر وافل شروع شود.
-
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک اتو وافل را طبق دستورالعمل سازنده از قبل گرم کنید و با اسپری پخت و پز اسپری کنید.
-
کره و شربت افرا را در ظرفی با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. تخم مرغ ها را 1 یکی اضافه کنید. مخلوط آرد بدون گلوتن و شیر را به تدریج در 3 دسته متناوب اضافه کنید. پنیر چدار را فقط تا زمانی که ترکیب شود هم بزنید. خمیر را داخل وافل از قبل گرم شده بریزید. بپزید تا ترد و قهوه ای عمیق شود، 6 تا 8 دقیقه در هر وافل. وافل ها را روی سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده در حین تهیه مرغ گرم نگه دارید.
-
یک ورقه پخت دیگر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آب پرتقال اضافی را به آرامی از روی هر مرغ نرم تکان دهید و همه طرف ها را در مخلوط آرد نارگیل رزرو شده فشار دهید. مرغ روکش شده را روی سینی پخت آماده شده قرار دهید. وافل ها را از فر خارج کرده و گرم نگه دارید.
-
مرغ را در فر از قبل گرم شده بپزید و تا نیمه برگردانید تا دو طرف آن قهوه ای شود، در کل حدود 20 دقیقه. دماسنج خواندن فوری که در مرکز قرار داده می شود باید حداقل 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتیگراد) را نشان دهد.
-
شربت را در مایکروویو بگذارید تا گرم شود، حدود 1 دقیقه. هر وافل را با یک یا دو عدد مرغ نرم و یک مشت شاه توت پر کنید. با شربت افرا تند گرم شده بریزید.
یادداشت آشپز:
پخت این وافل ها بیشتر از چرخه معمولی وافل شما طول می کشد.
ارزش غذایی (در هر وعده)
678 | کالری |
30 گرم | چربی |
68 گرم | کربوهیدرات ها |
39 گرم | پروتئین |
ارزش غذایی | |
---|---|
سرو در هر دستور 8 |
|
کالری 678 |
|
٪ ارزش روزانه * | |
چربی کل 30 گرم |
38% |
چربی های اشباع شده 13 گرم |
67% |
کلسترول 188 میلی گرم |
63% |
سدیم 514 میلی گرم |
22% |
کربوهیدرات کل 68 گرم |
25% |
فیبر رژیمی 9 گرم |
32% |
کل قندها 29 گرم |
|
پروتئین 39 گرم |
|
ویتامین سی 4 میلی گرم |
19% |
کلسیم 302 میلی گرم |
23% |
اهن 3 میلی گرم |
17% |
پتاسیم 412 میلی گرم |
9% |
* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است. مقادیر روزانه شما بسته به نیاز کالری شما ممکن است بیشتر یا کمتر باشد.
** اطلاعات مواد مغذی برای همه مواد موجود نیست. مقدار بر اساس داده های موجود مواد مغذی است.
(-) در حال حاضر اطلاعاتی برای این ماده مغذی در دسترس نیست. اگر از یک رژیم غذایی محدود کننده پزشکی پیروی می کنید، لطفاً قبل از تهیه این دستور غذا برای مصرف شخصی با پزشک یا متخصص تغذیه خود مشورت کنید.
پشتیبانی شده توسط پایگاه داده تحقیقات ESHA © 2018، ESHA Research, Inc. تمامی حقوق محفوظ است
این متن بصورت اتوماتیک توسط سایت آقا خسرو ترجمه شده است
در صورتی که در ترجمه ایرادی دیدید برای اصلاح لطفا کامنت کنید