طرز تهیه شیرینی آردی
شیرینی آردی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است که بافت بسیار تردی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی آردی در ادامه با سایت آموزشی آقا خسرو همراه باشید.
مواد لازم شیرینی آردی
آرد قنادی۳ لیوان
روغن جامد۱ لیوان
پودر قند۲ لیوان
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
وانیل یا اسانس هل¼ قاشق چایخوری
آب جوش۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری
مرحله اول از طرز تهیه شیرینی آردی
برای تهیه شیرینی آردی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. حالا روغن جامد را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پودر قند را درون آن الک می کنیم.
مرحله دوم از طرز تهیه شیرینی آردی
در این مرحله مخلوط روغن جامد را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط روغن سفید و خامه ای شود. در ادامه وانیل را به همراه بکینگ پودر به کاسه اضافه کرده و آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله سوم از طرز تهیه شیرینی آردی
حالا آرد را کم کم و به تدریج به کاسه اضافه کرده و با نوک انگشت ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه خمیر را با نوک انگشت به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم.
مرحله چهارم از طرز تهیه شیرینی آردی
در این مرحله از خمیر شیرینی به اندازه یک گردو بزرگ جدا کرده و در دست گرد می کنیم. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای گرد شده را با کمی فاصله از هم درون آن می چینیم.
مرحله پنجم از طرز تهیه شیرینی آردی
در ادامه شکر را به همراه آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل شود، سپس با برس یا نوک انگشت مقداری از آنرا روی خمیر می مالیم و مقداری تخم خرفه می پاشیم.
مرحله ششم از طرز تهیه شیرینی آردی
حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۳ ذقیقه با حرارن پایین بپزند، سپس حرارت پایین را خاموش کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت بالا بپزند تا روی آنها ترک بخورند.
مرحله هفتم از طرز تهیه شیرینی آردی
پس از گذشت این زمان، سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
طرز تهیه شیرینی آردی - آقا خسرو

شیرینی آردی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است که بافت بسیار تردی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی آردی در ادامه با سایت آموزشی آقا خسرو همراه باشید.
نوع: شیرینی
سبک آشپزی: ایرانی
کلمات کلیدی: شیرینی آردی
بازده دستورالعمل: 5 نفر
زمان آماده سازی: PT30M
زمان پخت و پز: PT15M
زمان کل: PT45M
اجزاء دستورالعمل:
- آرد قنادی۳ لیوان
- روغن جامد۱ لیوان
- پودر قند۲ لیوان
- بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
- وانیل یا اسانس هل¼ قاشق چایخوری
- آب جوش۲ قاشق غذاخوری
- شکر۱ قاشق غذاخوری
راهنمای دستورالعمل: مرحله اول از طرز تهیه شیرینی آردی برای تهیه شیرینی آردی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. حالا روغن جامد را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پودر قند را درون آن الک می کنیم. مرحله دوم از طرز تهیه شیرینی آردی در این مرحله مخلوط روغن جامد را با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط روغن سفید و خامه ای شود. در ادامه وانیل را به همراه بکینگ پودر به کاسه اضافه کرده و آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم. مرحله سوم از طرز تهیه شیرینی آردی حالا آرد را کم کم و به تدریج به کاسه اضافه کرده و با نوک انگشت ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه خمیر را با نوک انگشت به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم. مرحله چهارم از طرز تهیه شیرینی آردی در این مرحله از خمیر شیرینی به اندازه یک گردو بزرگ جدا کرده و در دست گرد می کنیم. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای گرد شده را با کمی فاصله از هم درون آن می چینیم. مرحله پنجم از طرز تهیه شیرینی آردی در ادامه شکر را به همراه آب جوش درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل شود، سپس با برس یا نوک انگشت مقداری از آنرا روی خمیر می مالیم و مقداری تخم خرفه می پاشیم. مرحله ششم از طرز تهیه شیرینی آردی حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۳ ذقیقه با حرارن پایین بپزند، سپس حرارت پایین را خاموش کرده و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت بالا بپزند تا روی آنها ترک بخورند. مرحله هفتم از طرز تهیه شیرینی آردی پس از گذشت این زمان، سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به شیرینی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در نهایت شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.
5