طرز تهیه بورک پوآچا
بورک پوآچا یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک پوآچا در ادامه با آقا خسرو همراه باشید.
مواد مورد نیاز بورک پوآچا |
|
خمیر یوفکا | ۳ عدد |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
روغن مابع | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
سوسیس یا کالباس | به مقدار کافی |
مواد مورد نیاز آغشته کردن |
|
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سوخاری | به مقدار کافی |
طرز تهیه بورک پوآچا
مرحله اول
برای تهیه بورک پوآچا خوشمزه در ابتدای کار مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور سوسیس را به همراه فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک تابه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا روغن را به تابه اضافه کرده و روی حرارت قرار می دهیم، سپس سبزیجات را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند. در ادامه نان یوفکا را به صورت مثلثی برش زده و روی سطح کار می گذاریم.
مرحله سوم
در ادامه مقداری از سبزیجات قسمت پهن مثلث ریخته و روی سبزیجات را با مقداری پنیر پیتزا می پوشانیم و اطراف مثلث را جمع می کنیم، سپس رول می کنیم و درون تخم مرغ می گذاریم تا سطح بورک ها آغشته شوند.
مرحله چهارم
حالا بورک ها را درون آرد سوخاری می غلطانیم تا سطح آنها را کاملا کاور شود، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.
مرحله پنجم
در ادامه بورک ها را درون روغن انداخته و سرخ می کنیم تا طلایی و خوشرنگ شوند. در نهایت بورک ها را روی دستمال مخصوص روغن گیری گذاشته تا روغن اضافی شان کشیده شود، سپس به همراه سس سرو می کنیم. نوش جان.