کارورزی رشته تربیت مربی پیش از دبستان در مدرسه

گزارش کارآموزی امور مالی و حسابداری شرکتی:شرکت صنایع غذایی پیچک

گزارش کارآموزی امور مالی و حسابداری شرکتی:شرکت صنایع غذایی پیچک

گزارش-کارآموزی-امور-مالی-و-حسابداری-شرکتی-شرکت-صنایع-غذایی-پیچکدانلود گزارش کارآموزی امور مالی و حسابداری شرکتی:شرکت صنایع غذایی پیچک ۴۳ ص فرمت WORD

مقدمه:

در سال مالي 1381 هيئت مديره شركت با مطالعه وضعيت توليد و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن كشش بازار و با توجه به رهنمودهاي مجمع عمومي عادي سال 1380 برنامه عملياتي خود را در زمينه هاي توليد، فروش، نيروي انساني و تأمين مالي تدوين نموده و عليرغم محدوديتهاي شديد مالي، سعي شد تا حد امكان اهداف مورد نظر به اجرا درآورده شود.

با توجه به اينكه سال 1381 با زيان انتقالي از سال قبل آغاز گرديده هيئت مديره تمهيداتي را در سال مالي مورد گزارش پيش بيني نمود تا ضمن سودآوري نمودن شركت، برخي از اقدامات زيربنائي كه لازمه تداوم فعاليت شركت مي باشند نيز صورت پذيرد. از آن جمله مي توان به بازسازي سالن خوروش، اخذ نشان استاندارد براي چند نوع از محصولات و اخذ گواهي بين المللي براي رب گوچه فرنگي و ثبت افزايش سرمايه را خاطر نشان كرد. در اين راستا همانگونه كه صورتهاي مالي سال مورد گزارش گواهي مي دهد علاوه بر سودآوري شركت به روش مويرگي اقدامات اساسي نيز با موفقيت به انجام رسيد هيئت مديره شركت پيچك اميد دارد با استمداد از درگاه احديت و راهنمايي ارزنده مجمع محترم و پيشنهادات كارورزان عزيز به اهداف عاليه صاحبان محترم سهام و حداكثر سازي ارزش شركت نائل گردد.

فهرست مطالب

عنوان صفحه

1- فصل اول: آشناي كلي با مكان كارآموزي 1

1-1-تاريخچه 2

2-1-نمودار سازماني 4

3-1-شرح مختصري از مكان كارآموزي 5

2- فصل دوم:ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته كارآموزي 6

1-2- اصول و مباني كلي حسابها 7

2-2-اصول و مباني كلي حسابهاي مالي 7

3-2- كليات توليد 8

4-2- اصول و عوامل قيمت تمام شده 10

5-2- عوامل قيمت تمام شده 11

1-5-2-مواد اوليه و بسته بندي اصلي 12

2-5-2-سربار(هزينه هاي توليد) 12

6-2-ضايعات توليدي 14

7-2-مراكز هزينه 15

عنوان صفحه

1-7-2-مراكز هزينه(دواير) توليدي 15

2-7-2-مراكز هزينه (دواير) تشكيلاتي 17

8-2-اصول و مباني كلي بودجه و استانداردها 18

9-2-محاسبه قيمت تمام شده استاندارد توليدات 19

10-2-اصول و مباني كلي روشها 22

3-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتايج آشنايي با شركت صنايع غذايي پيچك 23

1-3-فعاليت مالي 24

1-1-3-دايره دريافت و پرداخت 24

2-1-3-دايره صدور اسناد و دفترداري 26

2-3-شرايط اجراي نظام حسابداري مالي (صنعتي) 26

3-3-حسابها 27

4-3-روشها 27

5-3-توضيح فرم سند حسابداري 28

6-3- تعريف عمليات مختلف مالي و انجام ثبت حسابداري و تعيين چگونگي شناسايي سود و بستن حسابها 28

7-3-تعيين كنترلهاي داخلي لازم در مراحل مختلف 30

1-7-3-نحوه كنترل داخلي 31

2-7-3-دريافتها 31

8-3-خلاصه اهم رويه هاي حسابداري 32

1-8-3-موجودي مواد و كالا 32

9-3-نسبتهاي مالي 32

1-9-3-نسبتهاي نقدينگي 33

2-9-3-نسبتهاي سرمايه گذاري 33

3-9-3-نسبتهاي سودآوري 33

10-3-عملكرد مالي شركت 35

1-10-3-سود و زيان 35

2-10-3-ترازنامه 35

4-فصل چهارم:انتقادات و پيشنهادات 36

1-4-انتقادات و پيشنهادات 37

دانلود فایل

دنبال چی میگردی؟

ثبت سفارش اختصاصی آقا خسرو برات پیدا میکنه
ویژه آقا خسرو

فال هفته pmc

فال این هفته پی ام سی

آخرین مطالب

Facebook
Email
WhatsApp
Pinterest
Twitter
Pinterest

مطالب مناسب سلیقه شما از نظر آقا خسرو

پاسخ شما به دیدگاه

اگر این مطلب چیزی که میخواهی نبود و هنوز هم

دنبال چی میگردی؟

دنبال مطلب دیگری میگردی؟

ثبت سفارش اختصاصی آقا خسرو برات پیدا میکنه
ویژه آقا خسرو