مقاله سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان
دانلود مقاله سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان ۲۳ ص فرمت Word
فهرست مطالب
مقدمه: 3
سفرهآرایی: 4
آداب یک پذیرایی رسمی و تشریفاتی 4
آداب و اصول پذیرایی از میهمان 9
مدل تزیین سالاد مدرن به سبک میز غذای اروپایی 13
میزبانی به سبک فرانسوی 19
سبک رایج در سالن VIP 20
غذا از چپ، نوشیدنی از راست 20
آلاکارت 20
دقت و سرعت عمل 21
پلو و کبابها 21
نتيجه گيري: 22
منابع: 22
ترجمه تخصصی خود را به آقا خسرو بسپاریدبرای سفارش ترجمه و تهیه مقاله سفارشی از خدمات فریلنسرینگ آقا خسرو استفاده کنید و پروژه خود را به یکی از پیمانکاران ما بسپاریدمشاهده شرایط و ثبت سفارش![]() جهت اخذ مشاوره با شماره 09032141232 تماس بگیرید |